Medialogy

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner
Banner
Banner

Wat is een symposium?

Een symposium is een bijeenkomst waarbij meerdere lezingen worden gegeven over een bepaald onderwerp. De organisatie nodigt een aantal sprekers uit die op topniveau met het onderwerp bezig zijn, en dus de nieuwste inzichten kunnen presenteren. Het is dan ook de bedoeling dat de bezoekers met een hernieuwde blik en kennis naar huis gaan.

De sprekers die worden uitgenodigd voor Medialogy zijn over het algemeen bekende mensen uit de mediawereld. Zo komt er onder meer een spreker van Tribler (p2p video streaming), iemand van Tunin.fm, de voormalig directeur van de NOB en een medewerker van Uitzendinggemist.nl. Deze mensen weten wat er in de mediawereld speelt en kunnen daar heel boeiend over vertellen.

Een bezoek aan het symposium Medialogy kost je als student slechts €15, en daar krijg je heel wat voor terug! Bussen brengen je gratis naar het symposium en rijden je 's avonds weer gratis terug. Lunch, diner, koffie/thee/fris en een afsluitende borrel zijn inclusief. Op deze geheel verzorgde dag zul je een aantal boeiende sprekers horen en kun je kennismaken met de interessante wereld van Media & ICT.

Bedrijven die op 8 oktober aanwezig zijn, zorgen voor de financiële onderbouwing van het symposium. Door de aanwezigheid van deze bedrijven krijg je op dit symposium bovendien de kans om je te oriënteren op de mogelijkheden die er na je studie voor je zijn.

Redenen genoeg dus om dit symposium te bezoeken.

We hopen je op 8 oktober te zien bij ons symposium Medialogy!

 

 

Algemeen


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/deb9723/domains/snic.nl/public_html/medialogy/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Naam:

E-mail adres:
Login


Wachtwoord vergeten?

Kaartnummer vergeten?