Medialogy

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner
Banner
Banner

Medialogy

Uitverkocht symposium Medialogy groot succes

Medialogy theaterMet driehonderd deelnemers was het uitverkochte symposium Medialogy op 8 oktober 2008 een groot succes. Bezoekers waren zeer enthousiast over de aansprekende lezingen, sprekers waren tevreden over de geïnteresseerde zaal met kritische vragen. De commissie kijkt met plezier terug op een geslaagde dag.

Medialogy lezingBinnenkort volgen het dagverslag, foto's, uitslagen van enquêtes, en natuurlijk zijn een aantal lezingen dankzij partner Viddix terug te zien via www.symposiumgemist.nl. Ingeschreven deelnemers en nieuwsbriefabonnees worden op de hoogte gehouden via mail.

 

Symposium Medialogy UITVERKOCHT!

Met 285 deelnemers is het symposium Medialogy UITVERKOCHT. Dat betekent dat er geen kaarten meer aan de deur op 8 oktober verkocht zullen worden.

Het programma is enigszins gewijzigd: de lezing van Egon Verharen over Uitzinding Gemist wordt plenair, de lezing van Ferry Kesselaar over CyberNOS wordt verplaatst naar 17:00 uur.

 

Meer dan tweehonderd inschrijvingen

Tijdens de centrale meeting van de besturen en de commissie op dinsdag 30 september is de tweehonderste inschrijving voor het symposium Medialogy verwerkt. Met nog exact een week te gaan beloof het dus nu al een succes te worden! Voorinschrijven is mogelijk tot en met zondag 5 oktober, waarbij meteen kans gemaakt wordt op een iPod Shuffle. De vertrektijden en -locaties van de bussen zijn inmiddels bekend, en staan vermeld op de pagina Bussen.

 

Dagvoorzitter bekend

Foppe VogdFoppe Vogd zal de dagvoorzitter van het symposium Medialgoy worden. Foppe is een veelgevraagd dagvoorzitter en we zijn blij dat hij deze dag voor heeft gereserveerd. Foppe is onder andere programma directeur van het CIO Platform Nederland. In deze rol is hij ook betrokken bij de arbeidsmarktontwikkelingen en hij is bij de studieverenigingen geen onbekende. In zijn professie als dagvoorzitter zal hij samen met u zorgen dat het een interessante en leerzame dag wordt. De aanpak van Foppe staat garant voor een intensieve, constructieve en inspirerende dag.

 

SNiC on Tour

SNiC on TourDe commissie SNiC trekt de komende twee weken door het land om je te informeren over het symposium Medialogy, dat op 8 oktober plaatsvindt in het Rembrandt Theater in Utrecht. Op de SNiC on Tour pagina zie je wanneer we in jou stad zijn.

 


Pagina 1 van 2

Algemeen


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/deb9723/domains/snic.nl/public_html/medialogy/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Naam:

E-mail adres:
Login


Wachtwoord vergeten?

Kaartnummer vergeten?