Medialogy

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner
Banner
Banner

Filmpjes

Op het gebied van Media & ICT zijn natuurlijk ook allerlei leuke filmpjes te vinden over het onderwerp. Hieronder staan een aantal voorbeelden van het gebruik van nieuwe media.

Prometeus - The Media Revolution

De afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van media. Dit filmpje laat goed zien wat deze ontwikkelingen zijn en geeft een beeld hoe we in 2020 media kunnen beleven. Op het eind wordt het allemaal wel een beetje futuristisch, maar je weet natuurlijk nooit wat er in de toekomst allemaal mogelijk is...

Lees verder...
 

Videoverslag CES 2008

Vincent Everts bezocht in januari de Customer Electronics Show 2008 in Las Vegas, en maakte daarvan twee videoverslagen. In beide filmpjes komen mooie voorbeelden voorbij van nieuwe media die mogelijk gemaakt worden door ICT.

Lees verder...
 

The Machine is Us/ing Us

Enig idee waarom wij Media & ICT hebben gekozen als onderwerp? Nadat je het filmpje hieronder gezien hebt, ben je waarschijnlijk net zo enthousiast als wij ;)

Lees verder...
 

Multi-touch interaction

Hieronder is een introductiefilmpje te zien van de nieuwste technologie bij touch-screens. Deze schermen kunnen namelijk meerdere drukpunten tegelijkertijd waarnemen, waardoor nieuwe toepassingen mogelijk worden.

Lees verder...
 

Onderwerp


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/deb9723/domains/snic.nl/public_html/medialogy/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Naam:

E-mail adres:
Login


Wachtwoord vergeten?

Kaartnummer vergeten?